Пеперуди пърхат в твоите очи
и примамлива нежност ме тегли.
Скрит във ласките от лъжи,
друга мечтаеш - не търсиш мене.
Аз съм! Поеми дъх и ме виж.
Тук съм, близо до тебе.
Истинска, вярна и млада,
нося звезди във косите си.
Да ме докосваш - копнея
да бъда със тебе - ала сама съм.
Щом не за мене дошъл си -
мъничко ще почакам!
© Весела Славова Все права защищены