Небето е обвито в тъмнина
и птици някъде далече пеят.
А там високо грее тайнствена луна,
разказваща ни приказка от друго време.
Турнири, бляскави доспехи
и рицари, които влизат в бой.
Принцеси, дракони, завети,
магия древна, спяща в покой.
И в тази приказка вълшебна
за минали отдавна времена.
Аз търся път към тебе безнадеждно.
Ти криеш се, изчезваш... без следа...
© Петко Все права защищены