15 нояб. 2012 г., 13:28

* * * 

  Поэзия
347 0 0

Какво си мислиш?

Какво те натъжава сега,

какво те накара

да ме погледнеш,

какво те накара 

да дойдеш?

Какво те накара

да ме поискаш?

Кой дявол

ни запозна?

Този, който реши,

че имаме

една обща

съдба.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??