"Цецо, туй не можа да се скрие,
разбра ли, че съседи сме ние?
Че как тъй стана, не знам.*
Знаеш ли, че ме е срам?"
___________________________
* - Тоест как ги разкриха.
Написано по повод темата за апартаментите на двамата.
© Георги Все права защищены