25 февр. 2009 г., 12:25

* * * 

  Поэзия
412 0 0




бели зъби лъщят
в черната паст



огнено море святка
над вълните



спринцовки и памук
в ръката на жената



само леки мисли
видях в момичето



усетих топла тръпка
преди да заспя



има ли утеха
в живите устни



червени керемиди
и разтурен плет



момчето кара
бял велосипед



топката отскочи
от железния ринг



негри и жълти
скачат по терена



бели обувки
по черния път



сиви хора
викат на площада



вдишвам и издишвам
бавно и уморено




© Нико Ников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??