31 окт. 2010 г., 02:15

Целодневно 

  Поэзия » Любовная
627 0 2

Сутрин с целувка искам да се будим. 

Целодневно с пръсти нека се докоснем.                            

Вечер страстно като урагани да се любим.            

Една любов в сърцата си да носим.        

 

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??