Целуни ме
В суровия зимен хлад
на устните ми падна снежинка,
ако поискаш да ме целунеш - вземи я!
Вземи от очите ми болката,
вземи от лицето умората
и подари на деня ми надежда.
В шепа събери ми чувствата
и ги подреди като часовник,
а стрелката на живота
сама ще отмери дните ни...
Прегърни ме. Целуни ме. Стопли ме.
Тогава щастието само ще дойде при нас!
© Сашка Нешева Все права защищены