Целувай ме бавно - аз знам, че умееш,
Целувай дълбоко, дори да не смееш,
Целувай ме нежно, с език неуморен,
Целувай – да пусне в сърцето ми корен!
Прегръщай ме силно, почти до припадък,
Прегръщай горещо – дъхът ти е сладък!
Прегръщай ме страстно - със тяло, с душа,
Прегръщай – до болка със теб да греша!
© Велизар Все права защищены