20 апр. 2010 г., 22:24

Целувка 

  Поэзия » Любовная
876 0 3

Исках да ти кажа, че ме вълнуваш...

едва сега узнах, че съществуваш.

Исках да останеш и да те има,

да се усмихваш. Ти да си ми рима.

Да спираш мислите мои страстни,

да си жадувана и опасна...

© Лили Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??