25 сент. 2024 г., 09:44

Целувката по вятъра 

  Поэзия
98 0 0

Сноп от слънчеви лъчи

ще галят косите ми

докато изпратя целувката по вятъра

сред тайната прегръдка на морето.

Бълнуват нощем морските трептения

сред обзети обещания

и ще остана 

капка потънала в очите ти,

а душата ми по-крехка от стъбло 

обзета от мълчание.

© Валерия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??