Донасят прохлада водите на Чая
и в тебе отново със обич се сгушвам,
а въздухът шепне с кристална омая
и в трепета мой на сърцето се вслушвам.
Красиво е там със теб под небето -
ръката ти топла копнежно да чувствам,
прегърнати двама - душите ни слети,
а с устните диви целувки да вкусвам.
© Евдокия Иванова Все права защищены