***
Проклинам те и те благославям,
моля се за теб и те гоня от мислите,
както се гони дявола с тамян.
Идваш и си отиваш без дума да кажеш,
в мислите ми проникваш, хаос и разруха,
вратата блъскаш
– аз глух и ням.
Загубих се преди време в твоята усмивка,
наглед мила и наивна.
И сега пътя към себе си не знам, как да се върна.
Днес нямам тамян...
Ще отида от църквата да поискам!
***
© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены