Не зная дали искам да обичам,
не зная пак ли ще боли,
не искам пак след теб да тичам
и пътя ми да е покрит с мъгли.
Как моля щастието да открия,
да бъдат весели и мойте дни,
от буря да съм защитена,
с любов и нежност обградена.
Защо живота ми е толкова объркан,
защо не зная на къде вървя?...
Сама се лутам в тъмнината гъста,
а търся щастие и светлина...
08.08.2007.
© Надя Все права защищены