Честит рожден ден!
Да си здрав и щастлив!
Любовта я имаш от мен,
усмихни се, светът е красив!
Не мога днес да съм до теб,
но в себе си ме носиш, знам.
И ти си в моето сърце,
подарък - себе си ще дам.
И в този ден, Благодаря,
че има те и си това,
което СИ и Любовта
прегърна ни и оживя!
Обичам те!
© Силвана Все права защищены