Пътека и Чадър
Утрото ми, пак избяга.
Не последва Ден...
не дочух и дума блага,
само стар рефрен,
...изпълнен
с пошлост и измама,
с безсилие, безчест...
дочух
свистенето на камък,
хвърлен
по Човека днес...
Хвърлен по Човека,
роден така - Добър.
Сторил
себе си,
пътека,
Пътека и Чадър
© Милко Кънчев Все права защищены