Чакам твоите пръсти, Любов,
да ме изваят - нова и невинна.
Очите ти да ме пресътворят
и твоето сърце да ме роди
по-чиста, по-желана,
по-чудесна...
По-истинска
от всичко досегашно.
И само белезите
от очакването
нека ми останат -
за да не мине нито ден
без тебе,
нежност моя,
моя красота,
безумие горещо мое.
© Мима Иванова Все права защищены