10 янв. 2006 г., 17:33

Чаровника Иван 

  Поэзия
795 0 2
Той чаровник е голям
и има усмивка великолепна,
която от вътре му трепва
и направо те секва.
Винаги те кара да се чувстваш добре,
защото е мил и добър,
но понякога може и зъл.
Той дарява любов и нежност,
която е в неговата принадлежност.
Честен и властен,
и много страстен.
Обича да се шегува,
но и нищо не рискува,
защото умее да се приструва.
Той ми е като брат,
и е много чудноват.
Умее да пее,
но се преструва че не го владее.
Висок и строен,
мил и грижовен,
той винаги е готов
да отвърне на приятелски зов.
Чудя се как да го завърша,
затова смятам да привърша.

© Илияна Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??