Проклетник е часовникът, не спира!
Тъй бързо се изнизва… с часове!
Негодникът му със негодник –
не разбира,
че толкова копнея да съм с теб.
Че всеки миг е някакво блаженство,
когато си до мен, така любим…
И даже грозното изглежда
съвършено,
щом просто ме погалиш със очи.
След това се чувствам теменужна,
изгубя ли се в твоите ръце…
Аз всъщност зная, че часовникът
е нужен,
да запечата най-красивите ни часове.
17.01.15
© Сияна Георгиева Все права защищены
Георги, напълно си прав
Благодаря ви!