29 июн. 2012 г., 23:22

Частичка от моето сърце 

  Поэзия » Любовная
661 0 1

 

Частичка от моето сърце

 

Викаш ли ме, обич моя?

Чувам шепот някъде от юг.

Прошепни ме още малко.

Милвай името ми, аз ще бъда тук.

 

Ще бъда близо дo сърцето ти, умa ти.

Ще бъда близко, но и много далеч.

Но ти не спирай да ме милваш!

В мислите, мечтите, докато ме разбереш.

 

Разбра ли ме? Аз обич нося!

На тебе цялата готова да я дам!

Разхвърляна и нежна,

да я подредиш - на теб оставям сам.

 

Това парченце е от тук...

Частичка е от моето сърце.

Позна ли го? Слей го с твоето...

Така добре допълват се, нали?

 

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??