Няколко бягства… с ненужни жени!
Майтап е животът. Тъжен! Уви!
Но с мен се получи, не точно така:
Избягах веднъж - и с прекрасна жена!
Още я помня сред зимния ден:
Застана ужасно… красива пред мен!
Засенчи звездите… Подаде ръка!
Усмихнах се с тази - прекрасна жена!
Помня я също, как в сивия град
постави в сърцето ми… черен печат!
И днес, то изпитва, огромна вина:
То… мрази я тази… прекрасна жена!
Юри
Йовев
Декември
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Успешна седмица! 😊