Черен петък...
Наричат всички петък черен този ден,
не знаят колко е вярно за теб и за мене,
денят в който за първи път се срещна с мен,
но днес няма ме и затова – ти е черен...
Заседна ти пак в гърлото бодливата буца,
когато днес погледна календара...
Едно чувство в сърцето ти почна да куца,
но залостваш го - да няма къде да избяга...
Отново прободе те там в ляво нещо,
отдавна така не те беше боляло...
Честита годишнина от първата ни среща,
която по-добре да не се бе състояла...
23.11.2018
© Радослава Михайлова Все права защищены