4 дек. 2007 г., 16:11

Черна болка 

  Поэзия » Другая
866 0 0
 

Черна болка

 

 

Черна болка от вътре ми изяжда. Бял ден нямям вече... всичко отвътре разяжда... умирам... умирам.

Сърце погуби, мислите тя превзе! Не виждам вече щастие и светъл ден...
уморена съм... уморена съм.

Ах, черна болка, погубва ме бавно или аз се предавам? Сили нямам вече
да се боря... черна болка... черна болка
.

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??