Красота и вяра или болката от любовта?
Какво ли виждаш ти в тази черна роза?!
Сълзи обливат нежните листенца,
а капки кръв пропиват се в пръстта.
Защо се радваш ти на самотата?!
Какъв е символът на черните листа?
Защо се смееш?!
Няма радост в тъмнината.
Любовта изчезна, розата е черна
и потъна нейде там във вечността.
© Лили Все права защищены