Всеки път към теб
е път към дъното на ада,
където душата страстно гори!
Всеки път към теб
е път към нищото,
път към безпътието,
път към празни мечти.
Ти си черният рицар в живота ми!
Не вярваш в любовта...
Имаш свое мнение за всичко
и утвърдени мъжки правила.
Така да е!
Такъв те пожелах.
Такъв си остани...
Но колкото и грехове да ти приписват
и колко още - знаеш само ти ...
Във дъното на пъкъла, ако се озова с(ъс) тебе,
пак ще кажа -
„здравей",
а после
„остани".
© Яна Келорска Все права защищены