17 нояб. 2008 г., 07:50

Черно 

  Поэзия » Любовная
801 0 3
Черно е небето,
черна е Луната,
черно е сърцето,
черна е мъглата...

Бяла е тъгата
Бели са сълзите,
бяла е душата,
бели са мечтите...

Черна е пътеката,
бяла - светлината...
Черна е утехата,
бяла - самотата...

Бялото е черно,
а черното е... черно...

© Венцислав Крумов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??