1 мая 2015 г., 00:01  

Черно и бяло 

  Поэзия » Другая
319 0 1

 

 

 

 

 

Роден два пъти бял.
Израснал, като индиго.
Животът - дявол с черен шал
прегърна ме като витилиго.
Не исках, но станах черен,
вграден в меча му кристал.
Режех от дъно, но бях сигурен,
дори убеден, че не съм потънал,
а че ще си тръгна от тук...
три пъти по-бял.


Ст. Русев

 

 

 

 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??