Червен вятър
Танцувай с мен!
Ще се движим като вятър
между старите лица.
Червената рокля ще бъде
само примамка за звяра,
който се крие в теб.
И когато след танца
вече така разярен
я скъсаш от мен,
сам ще станеш примамка
за своя ловец.
Не ме оставай
да танцувам с вятъра!
© Мария Чонова Все права защищены