15 окт. 2007 г., 09:10

~Червена 

  Поэзия
945 0 2
Нека съм червена.
Като огън, като страст.
Престорено обновена.
Потънала в захлас.
Нека съм време.
С жупел под ръка.
Болка до колене.
Тиха песен във нощта.
Нека съм червена.
Фатална и зла.
Нека съм червена.
Като любовта.













© Васи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??