Във шепи прошка съм събрал,
сега поднасям я на теб
и животът си дори бих дал,
сърцето ми не е от лед.
Така на колене стоя,
усмивка с радост ти дарявам,
дори и там, на край света,
от твоя поглед полудявам.
Със страст в очите погледни ме,
целувка страстна подари ми,
прегръдка страстна ти ми дай
и тази страст да няма край.
Червена роза ти вземи,
със нея ти ме запомни.
Помни, че този цвят червен
живее в теб, а ти във мен.
© Николай Стойчев Все права защищены