Понеже бях жената най-фатална
кажи-речи не повече от век :)
(но нека да не съм така нахална) :)
за службите работех срещу чек.
Бе мисията често невъзможна,
ей, Богу, най-накрая оцелях
И да зарежа всичко?! малко сложно! :)
То, пищов не може да е грях :)
Но помня всичко, даже номерата!
(лечебен Молотов от чай с липа) :)
О, не, не слушайте сега мълвата,
че внучка ми е като мен! Лъжа! :)
Че скитала била сама в гората?! :)
Овчарски пай ми носи, чипс в пакет!
Красива е, не нейна е вината,
че има гени тя на род проклет!
И признавам, че сме малко диви -
е, на, тук там минирах двора вън :)
Де стъпваш гледай, к'во съм крива
че, тъй, роден си изначално пън :)
То в таз гора е пълно с идиоти.
Проскубан вълк мотае се насам
все гладен е, а то си има квоти... :)
Ловецът ли?! Ще се очисти сам :)
Жени Иванова
© Jasmin Все права защищены
Проскубан вълк мотае се насам
все гладен е, а то си има квоти.."
Жените ще оправят този свят!
И белким всичко тръгне кат по ноти
Макар не знам да има цяр /похват/
успешно превъзпитал идиоти.