Червени обувки
Обута в нови, червени обувки-
любовта смело повдигна снага!
Ще мине по тая пътека...
Ще се срещнат ли есенни -
преди леко да падне слана!?
Едно послание я беше
повело
на края на лятото.
Сви венец теменуги,
лазур на море - прекоси
ожълтяла планинска трева.
Червени обувки облече
с още пърхащо младо сърце -
искаше обич да дава,
преди зимата бяла -
самота напреде.
А толкова обич летата събрали,
как есента да приспи?!
Любовта ще намери своя
обич и пристан.
Има я, на кого...да даде!
2017г
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева Все права защищены