Често не остава време -
все заети сме били.
Все забравям да ти кажа
колко много значиш ти!
Ти с живот си ме дарила.
Казах ли "Благодаря"?
Може би съвсем забравих,
че една си на света.
Утре пак ще закъснявам,
пак ще ми се караш ти.
Затова днес те поздравявам -
най-щастлива ти бъди!
© Жеко Все права защищены