Ех, жени, мили жени,
дръзки и свенливи,
пребъдвайте вечно,
обичани, щастливи!
С пролетна усмивка
зюмбюли вред ухаят,
до мъжете отново днес,
жени пак да сияят!
Даряващи искрица,
близост нежна и любов,
благословени вечно,
дарили нов живот...
Стръкче здравец и късмет
за вас и обич жива,
пролетта да ви дари
съдба безкрай щастлива!
© Елена Калчева Все права защищены
Красиво поздравление!
Благодаря ти!!!