9 нояб. 2010 г., 22:31

Честит осми март 

  Поэзия » Другая
1150 0 2

И ето пак над листа аз седя
и държа в ръката химикал.
Слова след слова готова да редя
за Вас – моя най-светъл идеал!

Вий дадохте ми сила и посока!
Вий събудихте твореца в мен!
А в замяна - благодарност най-дълбока
изразявам аз на този важен ден.

Благодаря за грижите и обичта!
Благодаря за вниманието, което отделихте!

Благодаря за всеотдайността!
Благодаря, че ме открихте!

Честит празник пожелавам
на най-достойната жена!
И обещавам никога да не забравям
Вас - най-добрата госпожа!
      
     Честит Осми март!

© Ралица Еленкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??