Нека ние, мъжете, по-хуманно,
по-мило да постъпваме с вас,
че да ви тормозим е срамно,
че и за нас самите идва тежък час.
Душата ми добра тъжи,
че вие често сте жертви на грубост,
на яки, но цинични мъже,
що не знаят, че насила не става хубост.
© Георги Все права защищены