6 мая 2017 г., 12:03

Честит празник на армията! 

  Поэзия » Гражданская
432 1 0

Честит празник, бойци!
Помнете своите велики предци,

що храбро се биха

и враговете победиха!

За славата им всеки е мечтал,

нека бъдат ваш идеал!
Като тях пазете ни земята,

че за нея кръв е пролята

и затуй тя е свята!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??