Със синьото на родното небе,
със златото на дъхава пшеница
и с песните на птиците над мен
ти казвам, че безкрайно те обичам!
Желая ти безоблачен летеж,
неспирен устрем пътя ти да следва;
желая ти с късмет, успех, с метеж
в живота упорито да напредваш!
Желая ти със здраве на скала
и силата на водната стихия,
със искрената нежност в Любовта
всеки ден света да преоткриваш!
Попътен да е вятърът ти! Знай,
след всеки полет долу ще те чакам!
Със теб ще съм завинаги! До Край!
Каквото и да става на Земята!!!
На Стан,
с обич!
© Мартина Василева Все права защищены