АНГЕЛЧЕ СЕ ПОЯВИ
САМО ДЕН СЛЕД БЛАГОВЕЩЕНИЕ.
ПЕПИ И МАРИНКА ОЩАСТЛИВИ
И ДАНО ДА Е ДОБРО ЗНАМЕНИЕ !
ДА Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ, ДА НОСИ РАДОСТ!
НА МАМА, ТАТЕ, ДЯДОВЦИ И БАБИ.
ПРАЗНУВАЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "МЛАДОСТ",
ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ !
ЧЕСТИТ ДА Е С РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН!
ДА ОБИЧА И ДА Е ОБИЧАН МНОГО!
А НАЛИ СИ Е ЗОДИЯ "ОВЕН",
"НАПРЕД С РОГАТА" Е ДЕВИЗ ЗА ГОГО.
ПРОЩЪПУЛНИК ДНЕС ЩЕ ИМА.
ПИТКА ЩЕ ОМЕСИ МАМА.
ПИТКА С МЕД ЗА ГОСПОДИНА,
А ГОНИТБАТА ЩЕ Е ГОЛЯМА.
С ПОМОЩТА НА ПРОЛЕТНИЯ ДЪЖД
РАСТЕ КОКИЧЕ, МИНЗУХАРЧЕ, КУКУРЯЧЕ
И ВЕЧЕ ВЪВ ЧАРОВЕН МЪЖ
СЕ ОФОРМЯ ВАШЕТО ЮНАЧЕ.
ПРОМЕНИ СЕ БАБА ВАЛЕНТИНА
САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА.
И ОТ ВНУЧЕШКАТА ТЕМА
ЗА НЕЯ ПО-ЛЮБИМА ВЕЧЕ НЕМА.
С ВСИЧКИТЕ СИ ФИБРИ ТЯ УСЕЩА,
ЧЕ ВНУЦИ СЕ ОБИЧАТ МНОГО.
КЕФИ СЕ, КОГАТО Я ПОСРЕЩА
СЪС УСМИВКА НА ВРАТАТА ГОГО.
КАЗВА - БАБА, ИЛИ ЛАЕ КАТО КУЧЕ,
ВАЛЕНТИНА ОЩЕ НЕ РАЗБИРА,
НО С ЛЮБИМОТО СИ ВНУЧЕ
ОБЩ ЕЗИК УМЕЕ ДА НАМИРА.
© Цанка Митова Все права защищены
Да са живи и здрави внучетата!!!