Честита Нова година!
Апартаменти, тераси да има
за нашите хора,
да не ходят в затвора
и аз да не отида там,
още суджук да ям,
"Графа" калпаво да се ремонтира,
за "къщите за гости" да не се протестира,
да няма към мене ирония*
и въобще да има ред и хармония."
*Тоест да няма критика към него.
© Георги Все права защищены
И тук честита Новата 2020 година! Дано се оправим без Бойко!