Честита Нова 2008 Година!
Раждаш се Годино Нова,
с фойерверки, падащи "звезди",
празнично шуми просторът,
на всички радост извести...
И нека мирна и честита,
да сбъдваш нашите мечти!
Късметът, като гълъб чакан,
народа ни да сполети!
Да има много, много здраве,
обич свята, свидна за всички,
да грее правда, ярка звезда,
добротата да владее света!
И чаши звъннете щастливо,
днес да греят от радост очи,
и воля, и мъдрост повела
Годината нова, и сияйни мечти!
© Елена Калчева Все права защищены