Честита Нова Година!
Да сме живи, да сме здрави!
И бонбони, шоколади... цял камион,
а пък любовта - вагон
от безкраен влак с прекрасни
дарове - красиви, страстни,
че да ни превръщат в живи,
весели, и все щастливи!
© Надя Братанова Все права защищены
с обич за теб.