20 мар. 2011 г., 13:40  

Четвърта среща с търговеца на души 

  Поэзия » Другая
524 0 1

Не знам защо реших да му я подаря.
Душата си.
Та той беше търговец и печелеше от търговията с души.
Може би реших, че не е достатъчно привлекателна.
Може би реших, че е единственият, който би се заинтересувал от нея.
Какво я направи?
В буркан с формалин ли я сложи?
Или на дъното на стар сандък, посипан с нафталин?
Дали щеше да я използва, или след него синът му щеше да я намери?
Никога не ще узная!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??