Гошо се разхожда ведро
с приятеля си Педро
и говори мъдро той,
тема - "Уличния бой":
- И тогава става лошо! -
каза чичо Гошо.
Но като се спъна,
панталона си напъна.
Панталонът му се пукна,
чичо Гошо като хукна.
Бягаше, докато може
и крещеше: "Боже,боже!"
Педро гледаше уплашен:
- Тоя Гошо си е страшен!
© Y. Panda Все права защищены
милия Чичо Гошо със скъсан панталон ;(