Късна нощ – една целувка!
Дива и страстна – от никого неочаквана!
Една жена, една усмивка – толкова много в моите очи!
Погълнати от себе си – игнорирали другите!
Изцапани с думи – коварни и подли!
Пропаднали, злобни, отегчаващо чужди!
Упоени от мирис на любов и желание!
Прикрили греха с приятелско държание!
Съживили сърцата със чиста любов!
© Мира Димитрова Все права защищены