27 авг. 2016 г., 19:17

Чиста сутрин 

  Поэзия
325 0 3

С цигара в ръка, 
обърнал гръб на живота,
стоиш пред платното
на твоите мисли,
ръката ти - с тремор,
сърцето е празно
и толкова тихо,
че почти не се чува,
лежиш на платното,
оставен без дъх
и не помръдваш...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??