От буквите са думите съставени
и тухлите са те на моя стих.
От думи там- на мястото поставени,
доволството от писане открих.
И всеки стих в стената смело вграждам го.
Расте зида на моята творба.
Като зидар, със чувствата изграждам я
и заживява своята съдба.
Дано поднася радост неподправена
и да показва своя красота.
И във словесната магия правена,
да те вълнува с бистра чистота.
© Никола Апостолов Все права защищены
Поздрави от мен и хубав ден!