(вдъхновена от еротичните пориви на Аластор)
Чорапките на моя скъп любим
ухаят хормонално на Деним,
ако заритка с тях във чужд отбор -
улавям миризмата на Диор.
Готов е с отговор на моите въпроси:
с нов спрей е пръскал днес във офиса
срещу комарки и пчелички ципокрили -
как все му кацали и все го жилили.
Нарочно розови в пералня му ги правя -
на чужд тепих да го е срам да се сражава,
ако държи да бъдат точно в бяло,
това е знак, че агънце му е забляло.
© Ивон Все права защищены