Човек съм -
никога не се предал на безверието.
Човек съм -
лъжите не можаха да изплуват в сърцето.
Човек съм -
сенките не засенчиха зрението.
Човек съм -
не угаснаха лъчите в лицето.
Човек съм -
не се предавам на времето.
Човек съм -
култивирал в себе си доброто.
Човек съм -
човек ще остана
с чиста душа и неуморна вяра.
Милан Милев
22.07.09
© Милан Милев Все права защищены