Честит Рожден Ден ****
Кога на седемнайсет стана,
кога в мъж се превърна ти.
Кога от симпатичност слаба,
вече открадна сърцето ми.
Три години сякаш отлетяха
и тъжно усещам как времето се пропиля,
но защо тогава надежда плаха
отново тайничко промъкна се и ме заля.
Няма. Преставам вече.
Знам, че дразня те с наглостта,
затова просто ти пожелавам едно късметче,
да намериш щастие в живота, здравето… и в любовта.
© Дарина Все права защищены