Чу ли ръмежа на моите мисли,
чу ли как в тях се роиш,
чу ли брътвежа на моите устни,
чу ли как в мен все валиш?
Как да избягам изобщо не зная,
как да разкъсам съдба,
как да не мисля за теб и за рая,
как да не бъда борба?
Няма да мога от мен да откъсна
твойта прекрасна и силна душа,
само със теб чрез любов ще възкръсна,
само чрез теб ще горя.
© Неземна Все права защищены